Ексклузивно
Камелия Воче
Мъжът на моя живот има най-красивия поглед, най - красивата усмивка и всеки път, когато го срещам ме кара да треперя по един и същ начин, сякаш го виждам за първи път. Знае да ме кара да се чувствам непрекъснато в центъра на сърцето и съзнанието му, независимо, колко жени го заобикалят и колко е далеч от мен.
Коя е Камелия?
Аз съм един човек, който ако срещне "доброто" знае да го цени и да го извиси в точния момент. "Жена", която познава добре нежността, знаеща да обича и да разпознае обичта на другите. Никога не се надценява (нищо, че някои го очакват), не би търсила близостта на никого било то от интерес, професионален или икономически...
Обича да постига поставените си цели сама ...
Амбициозна, крайна, обича изпипаните неща до най- малките детайли, (за да не кажа перфекционистка)...:) и винаги влюбена в любовта, романтичка!
Камелия, какво ти дава известността?.....
Само "ядове" ))) !!! шегувам се ..., на моменти ме отмества от моя собствен път ..., защото аз имам винаги начертани рамки, но се случва да ми слага бариери .....Уморява ме. В същото време ме разтапя, когато ме спират възрастни хора, млади, деца ....и ми казват, че ги зареждам с положителна енергия ..., че са опитали моите рецепти и са имали успех сред приятелите си ..., че са били с мен духом в дадени ситуации ...
След участието ти в риалитито, увеличиха ли се феновете ти?
Да живееш откъснат от света е доста трудно, (да не кажа гадно) и бях сериозно притеснена от тази "клетка"...оказа се, че хората са били близо до мен и са изживяли някои моменти заедно с мен, което силно ме зарежда. Не само, че се увеличиха, но се чувствам силно възнаградена, защото бях поласкана от хора, които не мислех, че биха се занимавали с моето участие в реалитито.
Няма да кажа нещо ново, ако споделя, че не може да се харесваме на всички, както и ние самите не можем да харесваме всички! Благодаря искренно на онези, които предпочитат искренноста, прямотата, ясните цели и постоянството в мнението си ...
Как изглежда мъжът на твоя живот или поне този, с когото искаш да го споделиш оттук насетне?
Мъжът на моя живот има най-красивия поглед, най - красивата усмивка и всеки път, когато го срещам ме кара да треперя по един и същ начин, сякаш го виждам за първи път. Знае да ме кара да се чувствам непрекъснато в центъра на сърцето и съзнанието му, независимо, колко жени го заобикалят и колко е далеч от мен. Знае да се извинява и да ме кара да наведа глава, когато сгреша ...
Колко пъти досега си била истински влюбена?
В моят живот, няма aвантюри... Има един, двама погрешни образи, които много бързо са били изхвърлени от обкръжението ми ... Една огромна и изпепеляваща, и вечна любов
Защо се върна от Италия, освен че се разведе с втория си съпруг? Разкажи с какво се занимаваше там?
Когато казвам, че моето не беше развод, а "СВЕТОВНА ВОЙНА", не го правя за да драматизирам, а защото наистина беше една сложна ситуация, за която и самите мои адвокати казваха : "Ако беше мъж, нямаше да издържи"
Ако първите години, когато се прибрах от Италия не говорех никога за това, то е не защото съм се срамувала, както казаха някои жълти издания ..., а защото, не исках историята да тежи още на децата ... Имах нужда да не виждам нищо, което ми напомняше за това ... А в Италия, първите ми ангажименти бяха с Рикардо Фолли в съвместни концерти... след това на няколко пъти гостувах в РАЙ 1, Фестивал "Канта гиро", „Фестивал ди Аведзано", „Фестивал SAN SALVO IL MARE BLU DEL EUROPA ... Работих 15 години с Неаполската музикална агенция "Малфи мюзик". Обикалях Италия и света. И сега по някога го правя, когато можем да комбинираме датите, както тази нова година пях в Казерта и Сант‘Антонио Абате –Наполи ! Също така последните пет години работех с една от най престижните Евент Организации на Даниела Амадей, а най-престижните ми появи бяха с Марта Мардзотто.
Първият ми ангажимент беше на концерт в театъра Сан Лоренцо и Лучилла в Центъра на Рим, благотворителен концерт за събиране на средства за МУКОВИСЦИДОЗА (най-често разпространеното, тежко, практически нелечимо генетично заболяване сред бялата раса). Присъстваха VALENTINO, DE GRISOGONO, CHOPARD, GAY MATTIOLO,
DOLCE E GABBANA, CARTIER, POUH, ANTONELLA RUGGERO…..
Как се запали по кулинарията?
Аз станах жена, майка, домакиня под "диригентството" на
моята първа свекърва...БЕШЕ ИДЕАЛНАТА ЖЕНА ..
След това в Италия допълнение беше всичко, което ме заобикаляше...Ако живееш там постоянно и опитваш разнообразната италианска кухня няма как да не я предпочетеш...и да не свикнеш да я приготвяш по ритуалите там...
Имаш ли свободно време и ако да – с какво го запълваш?
В последните 2-3 години бях много ангажирана и с пеене и с
2 те кулинарни книги ...Пътувания, прелитане от една точка в друга ...книгите са доста голям ангажимент, но съм много поласкана от резултата. В момента се готвя за панаира на книгата в Истанбул и за ЕXPO- 2015 в Милано.
Книгите ми излизат на турски, италиански, руски и английски език.
Мечтите ти?!
Винаги съм пълна с мечти...не спирам да мечтая...но, ако говоря за настоящите,))) които са в мен, няма да мога да ви изненадам скоро ... Мисля, че нямам несбъднати до сега ...някои са се позабавили, но винаги са идвали.
А децата ти с какво се занимават?
Деси, завърши право в Рим,... а Самуел след гимназията започна да работи в IBM..и да учи програмиране.
Вярваш ли в съдбата и има ли тя пръст в успехите на хората?
Аз смятам, че съдбата си я градим ние... Ако нещо някъде се изкриви означава, че някъде сме сгрешили ние ... Ние си поставяме цели, които ако се преследват последователно и с мярка ... водят до успехите ни !!

Дай любима рецепта, за влюбени!!!
Рецептата е от последната ми книга

Влюбен заек
ПРОДУКТИ: магданоз, мащерка, дафинов лист, розмарин, салвия, по възможност див плик за печене в сол, пипер, 2 с. л. зехтин, 4 скилидки чесън, риган.
Нарязваме изплакнатия и подсушен заек, обилно поръсваме със стритите подправки, сол, пипер, зехтин, като си помагаме с четка, за да намажем всички късчета добре. Слагаме го в плика за печене. Затваряме го добре с връзката, набождаме плика няколко пъти и печем заека около 45 минути в загрята фурна на 220 градуса. Изваждаме и оставяме леко да се охлади, след което го сервираме.

ЯБЪЛКОВ ЧИПС С КРЕМ И КАНЕЛА
ПРОДУКТИ: 1 ванилия, 2 с.л. захар, 2 яйца, 250 г маскарпоне, жълти ябълки, 150 г-200 мл вода, 1 ч.л. ликьор Cointreau („Коантро”), канела.
ЗА СИРОПА: 1 лимон, захар,
Първо приготвяме сиропа от захарта и водата. Когато изстине, добавяме сока от лимона и коантрото. Измиваме добре ябълките, като запазваме кората. Добре ги почистваме от дръжките и от семките с тънко тръбно ножче. След това ги нарязваме на много тънки дискове. Внимаваме, защото лесно могат да се счупят. Потапяме всеки един диск в сиропа и поставяме върху хартия за печене. Изсушаваме ябълките във фурната на 80-90 градуса за около 5-6 часа. Нормално е, ако и след това време са още меки. Когато изстинат, ще станат хрупкави. Приготвяме крема, като разбиваме жълтъците със захарта, прибавяме маскарпонето, като бъркаме отдолу нагоре с дървена лъжица, като накрая добавяме и разбитите на сняг белтъци. Преди самото поднасяне подреждаме ред ябълка, ред крем, ред ябълка и щипка канела
сп. Мери, февруари 2015